alain-about-mepixel-vs
Over 24bit media en design

Hallo, mijn naam is Alain ter Schuur. Ik ben de eigenaar van fullservice grafisch bureau 24Bit media & design in Wolvega.

Ervaring

Als grafisch vormgever heb ik bijna 20 jaar ervaring, waarbij ik ontwerpen heb gemaakt voor de meest uiteenlopende zaken. Na mijn grafische opleiding in 1996, ben ik begonnen bij een copyshop in Drachten. Daarna heb ik bij verschillende reclamebureaus en drukkerijen gewerkt. Bij deze bedrijven heb ik mijn creativiteit kunnen ontwikkelen en deed ik veel kennis op over grafische processen. In 2011 ben ik 24bit media en design gestart. Het is hard werken, maar doe het vol trots en met veel plezier.

Tags: creatief, meedenkend, secuur, betrokken, leergierig, betrouwbaar

werkzaamheden

Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s, maar kan natuurlijk veel meer. Flyers, brochures of websites liggen voor de hand, maar ik heb bijvoorbeeld ook borden voor bouwprojecten, autobestickering en roll up banners voor in winkels en op markten ontworpen. Mijn klantenkring is enorm gevarieerd, van de freelance stratenmaker tot aan gemeentes en alles er tussenin. Iedere klant is belangrijk voor mij, groot of klein.

Soms zorg ik puur en alleen voor een ontwerp, vaak begeleid ik het hele proces van idee tot druk of zelfs verspreiding. Het is maar net waar een bedrijf behoefte aan heeft. Wil je weten wat ik voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op.

Ook bedenk ik mijn eigen projecten zoals Wolvegram – het boek en heb ik in samenwerking met een tekstschrijver en fotograaf het concept van de winkelgids “de Winkels van…” uitgedacht en uitgevoerd.

Neem vooral een kijkje in mijn portfolio, waarin je kunt bekijken welke grafische projecten ik voor bedrijven heb verzorgd.

Een selectie klanten van 24bit